Stäng

Catering

                        

Catering för alla tillfällen, mat med smaker och dofter från hela världen

Nu har maten en central roll i vår verksamhet. Nytt för 2016 är vår catering. Vi levererar menyer från hela världen och smakerna sammansätts av kockar som är erfarna och noggranna. Den svenska matkonsten har en stor plats i våra kockars hjärtan, även det spanska, italienska, asiatiska och det sydamerikanska köket  inspirerar oss till att skapa helt nya och fantastiska kombinationer av menyer och smaker. Råvarorna håller hög standard och alla mat som lämnar köket passerar ett godkännande från den köksansvariga. Maten håller en hög kvalitet och det är för oss viktigt.

Det känns fantastiskt roligt att vi på Växjö Porslin & Möbeluthyrning nu tillsammans med flera restauranger kan leverera toppklassig catering som ett komplement till event och festarrangemangen som vi har. Det höjer upplevelsen och skapar en självklar helhet. Du får gärna komma med egna förslag på vad du vill ha från vår catering så ordnar vi det, annars har vi ihopsatta smakmenyer med olika teman. Ring eller maila oss, så kan vi börja prata om mat.Boka nu även

Mobilt Eventkök

Mobilt uppbyggt Eventkök

Med vårt mobila eventkök kommer vi snabbt på plats och ställer upp ett komplett restaurangkök för Event eller fester. Vårt mobila eventkök tillsammans med vårt kunnande för rätt cateringtillstånd gör att vi kan komma till Er och ställa upp ett restaurangkök med kort varsel och stor kapacitet. Det tar för oss max 2 timmar att bygga upp ett komplett restaurangkök färdigt att laga och servera mat till tusentals personer.